Formació en acompanyament a les sexualitats i afectivitats per a professorat, educadores i personal tècnic.

Aquesta formació compta amb 6 blocs de treball. Dins de cada bloc trobaràs vídeos, materials de suport, preguntes perquè puguis realitzar les teves reflexions i un dossier de recursos. A l’últim bloc hauràs d’entregar el projecte final que hauràs anat treballant amb l’acompanyament de les dues tutories individualitzades.

El funcionament d’aquesta formació està pensat perquè puguis anar al teu ritme, llegeixis, puguis mirar els vídeos quan et vagi bé i vagis completant les teves reflexions a mesura que vagis acabant cada un dels blocs. Recorda revisar les dates d’entrega del projecte final segons el moment de matriculació.

Si ja ets alumne de la plataforma de formació, hi pots accedir des d’aquí

Objectius

1- Difondre una cultura on la salut sexual, els plaers, les diversitats i els afectes siguin l’eix vertebrador de les nostres relacions. 

2- Promoure les pedagogies feministes en l’acompanyament a les sexualitats, afectivitats i diversitats dins de les aules. 

3- Oferir coneixements objectius entorn les sexualitats adolescents: des de la biologia i la resposta sexual humana; amb l’atenció a l’acompanyament a les emocions i els afectes; revisant la pròpia mirada i la de la cultura cap al binomi adolescències – sexualitats. 

4- Conèixer recursos, metodologies i pretextos per acompanyar cadascun dels eixos bàsics de l’educació sexo-afectiva integral que proposem. 

5- Acompanyar les sexualitats i afectivitats adolescents amb mínims riscos i màxim plaer.

Contingut

La formació per al professorat, educadores i personal tècnic en l’acompanyament a les sexualitats i afectivitats està dividida en 6 blocs formatius:

1- Paradigma d’acompanyament a les sexualitats

2- Anatomia i fisiologia de les sexualitats

3- La intel·ligència eròtico-afectiva durant l’adolescència

4- Ètica relacional

5- Riscos i límits

6- Exposició de projectes

Actualmente sólo ofrecemos los contenidos en vídeo de la formación en castellano, aunque veréis que los recursos son en catalán.

Estamos trabajando para crear la formación en dos idiomas. Por el momento, os pedimos disculpas por la mezcla. 

¡Sentíos libres de comunicaros en vuestra lengua materna que acogeremos con mucho amor!

Vídeos i materials

Dins de cada bloc trobaràs els vídeos que fan referència a les temàtiques i objectius proposats perquè els visualitzis al teu ritme. Els vídeos els trobareu en castellà ja que és una formació oberta però els materials són en català. Expresseu-vos en la llengua que vulgueu 🙂

Tutories individuals

Tens dues tutories disponibles per acompanyar-te durant el procés, resoldre dubtes i per ajudar-te a encaminar el projecte final. Proposa’ns dues dates per mail a formacio@magranes.com i ens trobarem amb tu encantades!

Projecte final

Durant el temps que dura la formació, podràs enviar-nos per correu la teva estructura de treball, que podem anar treballant i definint juntes.

La formació en la qual esteu participant és un procés obert d’aprenentatge. Des d’aquí, la concebem com un continuum on les propostes vagin creixent, prenent noves formes i ampliant els cercles de ressonància.

És per això que ens agradaria que cadascuna de vosaltres creéssiu noves propostes sobre l’acompanyament a les sexualitats i afectivitats que portessin la vostra empremta i que recollissin els sabers i l’acompanyament d’aquesta formació.

¡Si tienes cualquier duda durante tu formación, no dudes en escribirnos a formacio@magranes.com y tu tutora se pondrá en contacto contigo!

Formacions amb matrícula oberta

€50/mes

Formació professorat (2 pagaments)

Formació en acompanyament a les sexualitats i afectivitats per a professorat, educadores i personal tècnic.

€100

Formació professorat (1 pagament)

Formació en acompanyament a les sexualitats i afectivitats per a professorat, educadores i personal tècnic.

Ja formes part de la nostra formació?