Recursos – guies inspiradores

Clara Martínez Hernández i Teo Juventeny Albuixech.  (2019). D’infondre la por a dinfondre els plaers. Claus reflexives per a l’educació sexual. Sexualitats i Sida Studi. Il·lustracions de La Clara. 

Clara Martínez Hernández i Teo Juventeny Albuixech. (2019). El plaer de trencar la norma. Claus reflexives per a l’educació sexual (II). Sexualitats i Sida Studi. Il·lustracions de La Clara. 

Clara Martínez Hernández i Teo Juventeny Albuixech. (2019). Cossos il·limitats, plaers infinits. Claus reflexives per a l’educació sexual (III). Sexualitats i Sida Studi. Il·lustracions de La Clara.

Clara Martínez Hernández i Teo Juventeny Albuixech. (2019). Plaers que obren mons. Claus reflexives per a l’educació sexual (IV). Sexualitats i Sida Studi. Il·lustracions de La Clara. 

Clara Martínez Hernández i Teo Juventeny Albuixech.  (2019). Sabotejar el patriarcat, construir justícia eròtica. Claus reflexives per a l’educació sexual (V). Sexualitats i Sida Studi. Il·lustracions de La Clara.

Magdalena Piñeyro Bruschi. (2020). Guía básica sobre gordofobia. Un paso más hacia una vida libre de violencia. Il·lustracions de Paloma Pérez Reyes. Instituto Canario de Igualdad i Gobierno de Canarias.

Un vistazo a las jornadas internacionales sobre gordofobia y violencia estética contra las mujeres. Instituto Canario de Igualdad y Gobierno de Canarias.

Marta Garchitorena i Eva de la Peña Palacios. (2020). Rebeldes de género: Despatriarcando el sexo. Il·lustracions de Begoña Pérez Fumero. Gobierno de Canarias.

Marta Garchitorena, Sara Añino i Eva de la Peña Palacios. (2020). Rebeldes de género: Despatriarcando el amor. Il·lustracions de Begoña Pérez Fumero. Gobierno de Canarias.

Eva de la Peña Palacios. (2020). Rebeldes de género: Despatriarcando masculinidades. Il·lustracions de Begoña Pérez Fumero. Gobierno de Canarias.

Marta Garchitorena i Sara Añino. (2020). Rebeldes de género: Despatriarcando parejas. Il·lustracions de Begoña Pérez Fumero. Gobierno de Canarias. 

Marta Garchitorena i Sara Añino. (2020). Rebeldes de género: Despatriarcando lenguajes. Il·lustracions de Begoña Pérez Fumero. Gobierno de Canarias. 

Eva de la Peña Palacios i Marta Garchitorena. Rebeldes de género: Despatriarcando cuerpos. Il·lustracions de Begoña Pérez Fumero. Gobierno de Canarias.

Grup de Treball en l’àmbit Educatiu (escolar). Criteris de qualitat de les intervencions d’educació afectiva i sexual implementades als centres educatius de la ciutat de Barcelona. Document de l’estratègia per a la salut sexual i afectiva. Ajuntament de Barcelona.

Creación Positiva i Sida Studi. (2020). Guia per a una formació bàsica en salut sexual i reproductiva. Drets sexuals i cures: reflexions feministes per a intervencions comunitàries. ESSIR. Ajuntament de Barcelona.

Sida Studi. (2021). Proposta d’activitats d’educació afectiva i sexual en clau feminista i de drets per educació infantil i primària adaptades al context català.

Grupo de investigación: Antropología, diversidad y convivencia.(2020). Somos diversidad. Universidad Complutense de Madrid. Ministerio de Derechos Sociales y Agenda 2030 y Ministerio de Igualdad. Gobierno de España.

Col·lectiu i+ i QSL, Serveix Culturals. (2022). Joves i mirades diverses. Guia per a una educació afectivosexual amb mirada interseccional. Departament de Drets Socials. Generalitat de Catalunya.

Gerard Coll Planas, Maria Rodó Zárate i Glòria García Romeral (coord.). Mirades polièdriques. Guia per a l’aplicació de la interseccionalitat en la prevenció de violències de gènere amb joves. Il·lustracions Cristina Zafra. Universitat de Vic i UOC. 

Rodrigo, Desiré i Fuentes, Patrícia (2019). Camins. Una mirada crítica a l’educació des d’una perspectiva intercultural i de gènere. Vic: UVIC-UCC.

Mutilación genital femennina: entender para actuar. Instituto Canario de Igualdad. Gobierno de Canarias. En colaboración con Save a girl, save a generation.

Coeducació SCCL i Candela SCCL.(2019). Desaprenent. una mirada feminista a l’etapa secundària. Ajuntament de Barcelona.

Isa Duque. Conectar sin que nos raye. Il·lustracions Ana Müshell. Ayuntamiento de Andújar i Ministerio de Igualdad. Gobierno de España. 

Soraya Calvo González. Nuevos modelos de comunicación en parejas jóvenes: propuestas para la interacción en entornos educativos. Il·lustracions de María Rodríguez Suárez. Ayuntamiento de Xixón, Conseyu de la Mocedá del Principáu d’Asturies i Conseyu de Mocedá de Xixón. 

Nadia Martín. (2021). Violencia estética e imposición del ideal de la belleza. Recursos para la coeducación en igualdad de género. Il·lustracions d’Oliva Morada. Dirección General de Juventud, Gobierno de Canarias.

    Tess Hache, Maio Serrasolsas Moreno i Irene Ruiz San Miguel. (2022). Trans*versals. Vivencias y disidencias. ABD (Sexus). Il·lustracions de Maldulls. Barcelona: Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya.

    Aldana Menéndez, Laura F. Daunas i Xavi Tallón. Guía secualidades y adolescencias LGBTI+. ABD. (Sexus). Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

    Consell de la Joventut de Barcelona. Desviades. Il·Lustracions de Rapha Hu. En col·laboració amb Candela. En conveni amb l’Ajuntament de Barcelona.

    María Rodríguez Suárez. (2020). La pornografía como escuela. Construcción del imaginario sexual en las personas jóvenes. Conseyu de la Mocedá del Principáu d’Asturies i Conseyu de la Juventud del Principado de Asturias.

      Guia de comunicació inclusiva per construir un món més igualitari. Ajuntament de Barcelona.